De reguliere zwemlessen worden gegeven in kleine groepen (max. 6 kinderen) onder begeleiding van 2 instructeurs, waardoor er meer individuele aandacht is per kind, plezier voorop staat en er meer maatwerk geleverd kan worden.

Maatwerk en persoonlijke aandacht!
Elk kind krijgt de kans om in zijn/haar eigen tempo te leren. Er wordt gedifferentieerd lesgegeven, waardoor ieder kind op zijn/haar eigen niveau les krijgt en de zwemlessen op maat zijn.
Tijdens de eerste zwemles wordt gekeken of uw kind voldoende watervrij is. Mocht blijken dat uw zoon/dochter niet voldoende watervrij is, dan wordt er in overleg besproken hoe het traject wordt voortgezet. Voordat uw kind op zwemles gaat, is het belangrijk dat hij/zij water kan verdragen onder de douche en met het gezicht onder water durft te gaan.

Gedifferentieerd lesgeven
De zwemonderwijzer(es) is voldoende in staat de lesinhoud aan te passen aan het niveau van elk individu, waardoor de kinderen zich niet hoeven aan te passen aan de rest van de groep. Onze zwemonderwijzer(es) bevindt zich altijd in het water waardoor de techniek snel verbeterd kan worden. Kinderen die op advies van de (kinder)fysiotherapeut(e) zwemles volgen bij Zwemschool Sanders kunnen door de aanwezigheid van de zwemonderwijzer(es) op korte afstand gevolgd en gecorrigeerd worden in het water.
Bij Zwemschool Sanders zwemmen kinderen van verschillende niveaus samen in een vaste lesgroep. Door de vaste lesgroep voelen kinderen zich snel vertrouwd in het water.

Plezier
Het leren zwemmen gaat veel makkelijker en beter als je er ook plezier aan beleeft. Het enthousiasme van de zwemonderwijzer(es), de keuze van oefenstof en het gebruik van divers materiaal tijdens de zwemlessen draagt bij aan het plezier. Plezier bij de zwemles vergroot de kans op ‘een leven lang’ zwemen.